Deveniti Clienti Email

Nu sunteţi racordat la sistemul de distribuţie a gazelor naturale şi doriţi să deveniţi client SC Mihoc-OIL SRL? Tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi paşii de mai jos:

 

Pasul 1: Depuneţi cererea de racordare la reţeaua de distribuţie

Depuneţi sau transmiteţi prin Poştă Cererea pentru acordarea accesului la sistemul de distribuţie a gazelor naturale la cel mai apropiat Centru de Contact cu clienţii SC Mihoc-OIL SRL împreună cu documentele necesare.

IMPORTANT! În cazul în care alegeţi să ne transmiteţi documentele prin Poştă, acestea trebuie să fie însoţite de contractul de mandat completat şi semnat în 3 exemplare. Acest document este indispensabil pentru ca dosarul cu cererea dumneavoastră să poata fi transmisă de către SC Mihoc-OIL SRL la operatorul sistemului de distribuţie.

 

Pasul 2: Primiţi răspunsul

Distribuitorul de gaze naturale se obligă să vă răspundă la solicitarea de acces la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.

Dacă pe stradă nu există conductă de gaze:
La solicitarea dumneavoastră, distribuitorul de gaze naturale va face un studiu de fezabilitate. Dacă investiţia pentru realizarea unei conducte se dovedeşte rentabilă, costurile lucrării vor fi suportate de societatea noastră. În caz contrar, soluţia este ca dumneavoastră să participaţi la cofinanţarea lucrării. În ambele cazuri, termenul maxim de execuţie a lucrărilor este de 12 luni de la semnarea contractului de racordare.

Dacă pe stradă există conductă de gaze, dar imobilul nu este racordat:
La solicitarea dumneavoastră, distribuitorul de gaze naturale va calcula tariful de racordare pentru realizarea unui bransament.

 

Pasul 3. Semnaţi contractul de racordare

Pentru a realiza branşamentul trebuie să semnaţi cu distribuitorul de gaze naturale un contract de racordare (care vă va fi transmis prin Poşta la adresa unde solicitaţi racordarea) şi ulterior să achitaţi tariful de racordare la una din casieriile SC Mihoc-OIL SRL.

 

Pasul 4. Executati lucrarile

Lucrările de execuţie a branşamentului sunt realizate de către distribuitorul de gaze naturale sau de către o firmă parteneră a acestuia (aleasă de în urma unei licitaţii publice). În situaţii normale (fără cerinţe administrative suplimentare) lucrările de racordare durează maxim 3 luni.

Lucrările la instalaţia interioară pot fi realizate de către SC Mihoc Oil SRL sau orice alta firmă autorizată de ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei). Firma aleasă se va ocupa de întocmirea documentaţiei necesare, va aviza proiectul la distribuitorul de gaze naturale şi va recepţiona împreună cu reprezentantul distribuitorului de gaze naturale, lucrările executate.

În cazul în care aveţi în vedere montarea/ instalarea unei centrale termice contactaţi SC Mihoc Oil SRL autorizată ISCIR sau orice altă firmă care deţine autorizarea ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat).

 

Pasul 5. Punerea în funcţiune

Punerea în funcţiune a instalaţiei va avea loc doar după încheierea unui contract de furnizare şi montarea, de către distribuitor, a contorului de gaze.

 

end faq

 

Parteneri

Telefonul consumatorului